© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ευπρεπίζοντας το Θείο Πάθος στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Ρώμης
















Οι σημερινές εικόνες προέρχονται από την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος στη Ρώμη, υπαγόμενη στην Μητρόπολη Ιταλίας και Μελίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όπου εφημερεύει ο ρέκτης του ωραίου Αρχιμανδρίτης Συμεών Κάτσινας.

Με ζέση και μεράκι και διάθεση πρόσβασης στο Μυστήριο της Θείας Αυτοπροσφοράς ο π. Συμεών και οι καλότατοι συνεργάτες του μερινούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ευπρεπίσουν το Θείο Πάθος, ώστε άμεσα να το προσλάβουν όσοι εκκλησιάζονται εκεί, εντόπιοι Ορθόδοξοι και επισκέπτες των ημερών.

Για τον υπέροχο ναό του Αγίου Θεοδώρου, που έλκει την καταγωγή του από τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, θα υπάρξει στο μέλλον ειδικό αφιέρωμα, το οποίο ετοιμάζουμε για το πολυπεριοδικό μας, μετά από σχετικό ταξίδι μας επιτόπου. Καλή Ανάσταση στους αγαπητούς Φίλους στη Ρώμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails