© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

"Κάνε την εκπομπή σου" στην ΕΡΑ Ζακύνθου

Η Δημόσια Ραδιοφωνία ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία. Στους πολίτες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας, αλλά πρωτίστως της μουσικής. Στο πλαίσιο της δράσης «Κάνε την εκπομπή σου», η ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ καλεί τους πολίτες, που θέλουν να εκφραστούν μέσω του ραδιοφώνου, να ηχογραφήσουν τη δική τους εκπομπή στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα παράγονται από τους ίδιους τους πολίτες, σε συνεργασία με το προσωπικό της ΕΡΑ Ζακύνθου και θα μεταδίδονται στην πρωινή ζώνη του προγράμματος και συγκεκριμένα κάθε μέρα από 12.00 έως 13.00. Η δράση «Κάνε την εκπομπή σου» έχει στόχο να αξιοποιήσει τους ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν το ταλέντο ή τις γνώσεις τους με το ακροατήριο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.

Η ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ καλεί όσους πολίτες ή φορείς επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με το σταθμό στο τηλέφωνο 2695043600 ή να έλθουν στο Ραδιοσταθμό της ΕΡΑ Ζακύνθου στούς Αμπελόκηπους και να δηλώσουν συμμετοχή στην δράση. Οι εκπομπές θα έχουν συγκεκριμένο βιολογικό κύκλο για κάθε πολίτη ή φορέα (2 ημίωρες εκπομπές, με δυνατότητα παραγωγής άλλων 2, αναλόγως με την ανταπόκριση του ακροατηρίου).

Στη δράση «Κάνε την εκπομπή σου» μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και πανεπιστήμια, λαογραφικά σωματεία, επιστημονικές ομάδες, ομάδες πολιτών. Το περιεχόμενο των εκπομπών μπορεί να είναι ψυχαγωγικό, πολιτιστικό, επιστημονικό ή λαογραφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails