© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

"Μεγαλοβδόμαδο και Λαμπρή στη Ζάκυνθο. Πασχαλινοί εορτασμοί και έθιμα" φυλλάδιο και dvd


Δύο νέες κυκλοφορίες, που αφορούν στο Ζακυνθινό Μεγαλοβδόμαδο και απευθύνονται στους απανταχού φίλους του νησιού μας:

α) Από τις Εκδόσεις Έντυπο της Ζακύνθου κυκλοφορήθηκε σήμερα το καθιερωμένο από 17ετίας φυλλάδιο, το οποίο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αποτυπώνει τον παλμό των ιερών τελετών και ακολουθιών των Παθών και της Ανάστασης, όπως διαδραματίζονται στο νησί του Αγίου Διονυσίου.

Από πλευράς της Μητρόπολης Ζακύνθου την επιμέλεια είχε ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος, εξάλλου, υπογράφει και τα εξής δημοσιεύματα του φυλλαδίου: α) "Ο σταυροαναστάσιμος χαρακτήρας των Ύμνων της Μεγάλης Σαρακοστής", β) "Έρως ο Αναστημένος" και γ) "Οι μυρωδίες της Χαρμολύπης" (ποιήματα).


β) Η ΕΡΖ, η τοπική Τηλεόραση, εξάλλου, με χορηγό το φιλοπρόοδο Επιμελητήριο Ζακύνθου, παρήγαγε ένα πλουσιότατο σε περιεχόμενο συλλεκτικό dvd με όλα τα σχετικά, το οποίο, μετά από σύντονες προσπάθειες του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου, θα διανεμηθεί αύριο δωρεάν, σε 50.000 αντίτυπα, ως ένθετο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails