© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Επιστημονική συνάντηση για την αειφόρο ανάπτυξη σε καιρούς οικονομικού και περιβαλλοντικού στρες

Οι φίλοι ανταποκριτές μας από τη Βοστόνη πληροφορούν τους φίλους του e-περιοδικού μας για μιαν αξιοπρόσεκτη επιστημονική συνάντηση, η οποία διοργανώνεται στον Καθεδρικό Ναό του Μπρούκλιν της Μασαχουσέτης, την ερχόμενη Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 και ώρα 7 το βράδυ, από την επιστημονική εκδοχή της τοπικής Εκκλησίας, σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντολόγο Καθηγητή στο ΜΙΤ Nicholas Askounes Ashford, με θέμα τη σημασία της αειφόρου ανάπτυξης σε περιόδους οικονομικού και περιβαλλοντικού στρες.

Εννοείται, θα διεξαχθεί γόνιμος διάλογος, ενώ στο πάνελ θα βρίσκονται οι Καθηγητές Halina S. Brown, Emmanuel Stefanakis και Pantel S. Vokonas, σχετιζόμενοι με το υπό εξέτασιν καυτό θέμα, οι οποίοι, από το βάθος της εμπειρίας τους, θα διαφωτίσουν εκείνους που θα παρακολουθήσουν όσα πρόκειται να ακουσθούν! Ευελπιστούμε να έχουμε και τότε ρεπορτάζ!

Αναλυτική παρουσίαση της προετοιμαζόμενης εκδήλωσης, όπως και σύντομα βιογραφικά των συμμετεχόντων επιστημόνων, διαβάστε στα αγγλικά στο NaturaZante, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails