© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Αναμεταδίδουμε ζωντανά MEGA

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Είδα και ήκουσα στην Ερείκουσα!

  Φωτογραφίζει και μάς ταξιδεύει η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΥΔΗ  


Επέστρεψα απόψε το απόγευμα από την Ερείκουσα, που είναι ονειρεμένος τόπος και πρέπει οπωσδήποτε να πάτε! Είναι η τρίτη φορά που πάω, αλλά είχα πολλά χρόνια από την τελευταία φορά. Έμεινα, όπως όλες τις φορές, στο ξενοδοχείο Ερείκουσα της κυρίας Σταυρούλας Κατέχη -το μοναδικό του νησιού- αν και έχει και ενοικιαζόμενα. Το ξενοδοχείο έχει τα μπαλκόνια να βλέπουν τη θάλασσα σε απόσταση τριάντα μέτρων! Και οι μόνοι ήχοι είναι των πουλιών! Τιτιβίσματα από χελιδόνια, που έχουν τις φωλιές τους και πηγαινοέρχονται τη μέρα, και τριζόνια και γλάροι τα βράδια.

Η Ερείκουσα είναι πιο βορειοδυτικά από τα άλλα Διαπόντια - Οθωνούς και Μαθράκι. Είναι καταπράσινο και πολύ κατάλληλο για πεζοπορίες. Έχει τσιμεντένιους φαρδείς δρόμους μέσα στο δάσος προς όλες τις κατευθύνσεις. Υπέροχη θέα από παντού και καταπληκτικές παρθένες παραλίες. Έκανα μπάνιο στην παραλία το Πόρτο, τη Δευτέρα στις 6.20 πμ και ήμουν μόνη μου σε ολόκληρη παραλία να κολυμπάω επί ώρα χωρίς ψυχή πουθενά, και ν' ακούγονται μόνο γλάροι, η θάλασσα μαύρη γυαλιστερή και μετά βγήκε ο ήλιος κόκκινος δίπλα από τον ανεμόμυλο στο ύψωμα. Τέλειο! Υπέροχη παραλία το Φύκι με καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, και όλα υπέροχα!Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails