© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Marco Nereo Rotelli: NOTTE DI LUCE. LO STATO POETICO


Ως γνωστόν, παρακολουθούμε κατά καιρούς τις αξιοπρόσεκτες και πρωτοποριακές δημιουργίες ενός σπουδαίου καλλιτέχνη της σύγχρονης Ιταλίας, του Marco Nereo Rotelli, τον οποίον γνωρίσαμε εκ του σύνεγγυς κατά την 51η Biennale Βενετίας του 2005, εκτιμώντας το πηγαίο ταλέντο του!

Αυτή τη φορά τον ανακαλύπτουμε στην 54η Διεθνή Έκθεση Biennale της Γαληνότατης Πόλης. Με δική του εγκατάσταση, με τίτλο NOTTE DI LUCE. LO STATO POETICO, άνοιξε το περίπτερο της Ιταλίας, στο Palazzo Ducale, την 1η Ιουνίου 2011. Συντελεστές ήταν οι ακόλουθοι: Αφηγήτρια Sabrina Colle, Σοπράνο Jennifer Schittino, Τρομπέτα Massimo Donà.

Θαυμάστε το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε! Χαρείτε χρώματα (δια)φωτιστικά! Απολαύστε βενετσιάνικη αίσθηση!

π. Π. Κ.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails