© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μια "θυγατρική" ιστοσελίδα μας: "Ορθόδοξη Μοζαμβίκη"


Μια μικρή και ταπεινή συμβολή του πολυπεριοδικού μας και δη του εκκλησιαστικού μας ένθετου, τού Νυχθημερόν και των συνεργατών του, στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή αποτελεί ο νέος ιστότοπος, που θέσαμε από χθες στην δημοσιότητα. Πρόκειται για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ και, όπως γίνεται αμέσως κατανοητό, αφορά στα πεπραγμένα και στα ζητούμενα της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης, δεδομένου ότι τον τόπο αυτόν των 22.000.000 κατοίκων περίπου, από πλευράς Ορθόδοξης Εκκλησίας, έχει από τα τέλη του 2010 αναλάβει ο Επίσκοπος κ. Ιωάννης (Τσαφταρίδης), γόνος της Ζακύνθου και αγαπητός φίλος του γράφοντος, υπό την πνευματική επιστασία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

Τα πράγματα εκεί κάτω δεν είναι τόσο εύκολα ή ειδυλλιακά, όσο μπορεί να φαντασθεί κανείς. Ο Επίσκοπος έχει να κάμει πολυμέτωπο και πολυεπίπεδο αγώνα. Μα και μόνον ότι δεν έχει ακόμη ιερέα και τα επιτελεί όλα εντελώς μόνος, λέει πολλά!... Ο κ. Ιωάννης κάνει ό,τι μπορεί και μες από τις σελίδες μας παρακολουθείτε περιοδικώς τις προσπάθειές του. Όμως είναι ανάγκη να ενισχυθεί! Να αισθάνεται κοντά του όλους μας, τουλάχιστον τους Ζακυνθινούς! Στην ιδαίτερη σελίδα, που ιδρύσαμε και τού προσφέρουμε από καρδίας, υπάρχουν διευθύνσεις και στοιχεία, ώστε ο κάθε ευαισθητοποιημένος να δύναται να προσεγγίσει την Επισκοπή και να δώσει χέρι βοήθειας.

Οι βουλόμενοι λοιπόν, δεν θα έχουν, παρά να κάνουν κλικ εδώ και θα μεταφέρονται άμεσα (αν και εικονικά) στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ!!! Καλή πλοήγηση!

π. Παναγιώτης Καποδίστριας

1 σχόλιο:

Διονύσιος Β. Ποταμίτης (Σουμάκης) είπε...

Πάτερ, Παναγιώτη, συγχαρητήρια γιὰ τὴν πρωτοβουλία, μαγκάρι νὰ φέρῃς πολὺ καρπὸ καὶ νὰ παράσχῃ ἀρωγὴ στὴν τιτάνια προσπάθεια τοῦ Ἐπισκόπου Ἰωάννου.

Στὸ Δέσποτα τὰ σεβάσματά μας καὶ εὐχὲς ἐγκάρδιες, περιμένουμε νέα του καὶ ἐπικοινωνία τακτικὴ πλέον.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails