© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Όταν η ανθρωπιστική βοήθεια πωλείται στις λαϊκές του Maputo...


Σήμερα, η βόλτα στη πόλη της Μοζαμβίκης περιελάμβανε έξοδο στη λαϊκή αγορά του κέντρου, απ' όπου οι εικόνες, τις οποίες αποτυπώσαμε. Εικόνες, που λένε όσα χίλιες λέξεις η καθεμιά. Τουτέστιν 9 εικόνες, επί 1.000 λέξεις = 9.000 λέξεις από τη σύγχρονη Μοζαμβίκη, την πολύβουη κίνηση και τον αφόρητο καύσωνα του σημερινού μεσημεριού.

Επιλέγουμε τις φωτογραφίες που αφορούν στις πωλήσεις, εκεί κατάδρομα, μεταξύ των σκουπιδιών και των άλλων συναφών, των πολλών και διαφόρων ειδών των κατά καιρούς ανθρωπιστικών εκστρατειών από Ευρώπη και Αμερική

Μες από αδιανόητους (ή ευνόητους) δια-δρόμους καταλήγουν οι βοήθειες εδώ, ώστε να... μοιρασθούν στους... πτωχούς!... Είπατε τίποτε;;;;;;;;;; Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails