© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η Κατερίνα Δεμέτη και το Φωνητικό Σύνολο "Ωδές" στην 8η σύναξη του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς"Το «ΑΛΗΘΩΣ», το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου, συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και στο πλαίσιο του κατανυκτικού κλίματος της Μεγάλης Σαρακοστής, διοργανώνει επίκαιρη βραδιά, που αφορά στα εικαστικά του Θείου Πάθους.

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Απριλίου 2012, ώρα 8.30 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη της κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΔΕΜΕΤΗ, Αρχαιολόγου – Διευθύντριας του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, με θέμα:

«Το Θείο Πάθος στην διαχρονία της Ζακυνθινής Τέχνης».

Η διάλεξη θα συνοδευτεί από προβολή πλούσιου εποπτικού υλικού, ενώ το Φωνητικό Σύνολο «Ωδές», υπό τον μαέστρο κ. Αντώνη Κλάδη, θα αποδίδει ψάλματα της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Την καλλιτεχνική αφίσα και αυτής της εκδήλωσης ιστόρησε -όπως όλες τις προηγούμενες- ο Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας [βλ. φωτό ανωτέρω].

Η παρουσία Σας θα προσδώσει μεγάλη χαρά στους συντελεστές του «ΑΛΗΘΩΣ», οι οποίοι μάλιστα Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails