© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Διαλέξεις για την Συντήρηση Έργων Τέχνης και τον Πολιτισμό στο ΤΕΙ Ζακύνθου

  Απόψε στο Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων / Πλατεία Κάλβου  


Ο Δρ Χρήστος Καρύδης, στο ανωτέρω βίντεο, μάς εξηγεί δι' ολίγων το πώς και το γιατί της σειράς διαλέξεων περί Τέχνης, που διοργανώνει αυτό τον καιρό το Τμήμα Προστασίας και Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς τού ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Παραρτήματος Ζακύνθου. 

Η πρώτη διάλεξη του πρώτου κύκλου, πραγματοποιήθηκε απόψε στις 8.30 μ.μ., στο κατάμεστο από φοιτητές Αμφιθέατρο της Πλατείας Κάλβου από την Δρ Ελένη Κουλουμπή, με θέμα: "Οι δυτικοευρωπαϊκές επιδράσεις στην μεταβυζαντινή αγιογραφία της Κρήτης και των Ιονίων Νήσων"
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του νεοσύστατου Τμήματος κ. Αριστοτέλης Μαρτίνης. Παρέστησαν οι Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος, αλλά και άνθρωποι των Ζακυνθινών Γραμμάτων και της Τέχνης. Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails