© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Οι καρποί του 1ου Φεστιβάλ Graffiti στο λιμάνι της Κυλλήνης

[Το ανωτέρω α΄ graffiti είναι δημιουργία του Ζακυνθινού ΝΙΚΟΥ Χ. ΚΥΠΡΙΩΤΗ]


Εντύπωση προκαλεί στον επισκέπτη του λιμανιού της Κυλλήνης ότι το μακρότατο τοιχίο του έχει τους τελευταίους μήνες μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε έναν υπερμεγέθη πίνακα ζωγραφικής, όπου έχουν αναπτυχθεί πανέμορφα κι εξόχως υπαινικτικά γράφιτι. 

Κατά τις πληροφορίες που πήραμε επιτόπου χθες το πρωί, αποτελούν τον καρπό του 1ου Φεστιβάλ Γκράφιτι, το οποίο διοργανώθηκε στις 20-21 του περασμένου Απριλίου 2012 από μια ομάδα νέων ανθρώπων της Ηλείας, σε αγαστή συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης. Έλαβαν μέρος 18 ομάδες νέων από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά αυτά δούλεψαν με γνώση και τέχνη πάνω στις άμορφες επιφάνειες, προσδίδοντάς τους τελικά αξιοπρόσεκτες μορφές και λόγο ύπαρξης. 

Ο φωτοφακός μας τα αποτύπωσε, χάριν των αναγνωστών μας! Θαυμάστε τα!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails