© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Αναμεταδίδουμε ζωντανά MEGA

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Kατά των Πολέμων, η 4η δράση του β΄ κύκλου τού Κέντρου Λόγου Μπανάτου «Αληθώς»Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», συνεχίζοντας για 4η εφέτος φορά τις πρωτοποριακές μορφωτικές δράσεις του, πραγματοποιεί εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά της πολεμικής βίας.

Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012, ώρα 7 το βράδυ, στην εκκλησία τής Παναγούλας Μπανάτου, κατά την διάρκεια της οποίας ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης θα μιλήσει, με θέμα: «Τριάντα χρόνια πολεμικές ανταποκρίσεις».

Ο βετεράνος δημοσιογράφος θα παρουσιάσει (προβάλλοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του) τις εμπειρίες του -ως πολεμικού ανταποκριτή- από τα πεδία των μαχών ανά τον Κόσμο. Θα δείξει το πώς οι Έμποροι των Εθνών τσαλαπατούν κάθε έννοια Ανθρωπιάς και πώς η Βία γίνεται καθημερινό βίωμα ολόκληρων λαών…

Οι συντελεστές τού «Αληθώς» Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων για την παρουσία Σας!


Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails