© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Kατά των Πολέμων, η 4η δράση του β΄ κύκλου τού Κέντρου Λόγου Μπανάτου «Αληθώς»Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», συνεχίζοντας για 4η εφέτος φορά τις πρωτοποριακές μορφωτικές δράσεις του, πραγματοποιεί εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά της πολεμικής βίας.

Η σύναξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012, ώρα 7 το βράδυ, στην εκκλησία τής Παναγούλας Μπανάτου, κατά την διάρκεια της οποίας ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης θα μιλήσει, με θέμα: «Τριάντα χρόνια πολεμικές ανταποκρίσεις».

Ο βετεράνος δημοσιογράφος θα παρουσιάσει (προβάλλοντας πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του) τις εμπειρίες του -ως πολεμικού ανταποκριτή- από τα πεδία των μαχών ανά τον Κόσμο. Θα δείξει το πώς οι Έμποροι των Εθνών τσαλαπατούν κάθε έννοια Ανθρωπιάς και πώς η Βία γίνεται καθημερινό βίωμα ολόκληρων λαών…

Οι συντελεστές τού «Αληθώς» Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων για την παρουσία Σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails