© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με Ομιλία του Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονυσίου, η 5η Σύναξη του β΄ κύκλου τού Κέντρου Λόγου «Αληθώς»



Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μορφωτικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει επίκαιρη εκδήλωση για την εορτή των Χριστουγέννων.

Η εορταστική Σύναξη θα πραγματοποιηθεί την προπαραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 7 το βράδυ, στον ναό τής Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει τα εξής:

Στο πρώτο μέρος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄, θα αναπτύξει το πολύ ενδιαφέρον θέμα:
«Χριστούγεννα και Βία».

Στο δεύτερο μέρος, Χορωδία Ιεροψαλτών της Ζακύνθου, την οποία θα διευθύνει ο κ. Διονύσιος Πόθος, Πρωτοψάλτης τού ιερού ναού Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου, θα αποδώσει ορισμένα από τα υπέροχα υμνογραφήματα του Δωδεκαημέρου.

Οι συντελεστές τού «Αληθώς» έχουν την τιμή να Σάς προσκαλέσουν  στην 5η αυτήν εκδήλωση τού εφετινού β’  κύκλου τού Κέντρου Λόγου, ευχαριστώντας Σας εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails