© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Νεότερες εκδηλώσεις της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών για τον Λορέντζο Μαβίλη


Στο επόμενο διάστημα, στα πλαίσια των φετινών πρωτοβουλιών της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών για τον Λορέντζο Μαβίλη θα υλοποιηθεί το τελευταίο σκέλος των προγραμματισμένων εκδηλώσεων:

Βραδιά Λορέντζου Μαβίλη

Εκδήλωση στις 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Μουσείου Σολωμού, με τους καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου Γιώργο Κεντρωτή και Νίκο Παπαδημητρίου, με συμμετοχή φοιτητών και φοιτητριών, και θέμα «Λορέντζος Μαβίλης: Από τις σκακιστικές ισορροπίες στα παιχνίδια των λέξεων. Ποιήματα και σονέτα».

Μνημόσυνο

Την ίδια μέρα (15 Δεκεμβρίου) το πρωί και ώρα 11 π.μ. θα τελεστεί μνημόσυνο στο Καθολικό Νεκροταφείο Κερκύρας, στον τάφο του πατέρα και του παππού του ποιητή, με συνδρομή της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κερκύρας. Τον τάφο αυτόν τον ανέδειξε η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών το έτος 1960, με την ευκαιρία των 100 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails