© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Σιγανά και ταπεινά άσματα του Αιγαίου με θρησκευτικές επικλήσεις» από τον συνθέτη Νίκο Γράψα στο Β6 "Αληθώς"Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», αν και δραστηριοποιείται στο Ιόνιο Πέλαγος, θεωρεί χρήσιμη την ενασχόληση και γνωριμία με τα ιδιάζοντα στοιχεία, που συνθέτουν τoν λαϊκό Πολιτισμό και των άλλων διαμερισμάτων τής Ελλάδας.

Προς τούτο αφιερώνει την 6η εκδήλωση τού β΄ κύκλου των δράσεών του στην θρησκευτικότητα τής Λαϊκής Μουσικής τού Αιγαίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013, ώρα 7 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου, με θέμα:

«Σιγανά και ταπεινά άσματα του Αιγαίου
με θρησκευτικές επικλήσεις».

Ερμηνεύει, παίζει όργανα και σχολιάζει ο συνθέτης και εκπαιδευτικός ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΨΑΣ. Συμμετέχει στα όργανα η μουσικός και εκπαιδευτικός ΕΙΡΗΝΗ ΒΥΘΟΥΛΚΑ.  

Η παρουσία των φίλων τού «ΑΛΗΘΩΣ» θα προσδώσει ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές, οι οποίοι ευχαριστούν εκ των προτέρων!

[Δημιουργία αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails