© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η χαράκτρια Άρια Κομιανού συμμετέχει με έργο της στην περί Φώσκολου σύναξη του "Αληθώς" (24.2.2013, 7.30 μ.μ.)


Λάβαμε αυτές τις μέρες από την γνωστή και έγκριτη χαράκτρια Άρια Κομιανού μιαν ιδιαίτερα εκφραστική ξυλογραφία, η οποία απεικονίζει τη μορφή του Ούγκου Φώσκολου, σε νεανική ηλικία. 

Η φίλη Άρια, μόλις πληροφορήθηκε την προετοιμαζόμενη από το ΑΛΗΘΩΣ, το Κέντρο Λόγου Μπανάτου, φιλολογική / μουσική σύναξη για τον Ποιητή, την ερχόμενη Κυριακή (24 Φεβρουαρίου 2013, στις 7.30 το βράδυ), προθυμοποιήθηκε να μάς αποστείλει ένα αντίτυπο του έργου της (το 11ο από τα 20 ποιηθέντα), το οποίο ιστορήθηκε το 2007 για τις ανάγκες του σχετικού αφιερώματος τού ζακυνθινού περιοδικού Επτανησιακά Φύλλα, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης (τότε) 180 χρόνων από τον θάνατό του. 

Ευχαριστούμε θερμότατα την αγαπημένη Καλλιτέχνιδα και της ευχόμαστε να έχει υγεία να μας πλουτίζει με τα παράγωγα της Τέχνης και της Αγάπης της!!!
π. Π. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails