© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Η Έρση Λάγκε διαβάζει το ανέκδοτο διήγημά της "Η σκιά του βουνού"

[Η βραβευμένη με Κρατικό Βραβείο διηγηματογράφος Έρση Λάγκε διαβάζει το ανέκδοτο διήγημά της "Η σκιά του βουνού", στον φακό του π. Παναγιώτη Καποδίστρια, για λογαριασμό του Οπτικοακουστικού Αρχείου των Ζακυνθίων Δημιουργών, που εγκαινίασε από ετών το e-περιοδικό Στον ίσκιο του Ήσκιου.
Η μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου 2012, στο εξοχικό σπίτι της, στην περιοχή Αγίου Χαραλάμπη στο Ποτάμι Ζακύνθου.
Εξάλλου, για όσους έχουν συνηθίσει να διαβάζουν και όχι ν' ακούν τη λογοτεχνία, δημοσιεύσαμε ήδη το εν λόγω διήγημα τής Λάγκε, στα Παραθέματα λόγου, εδώ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails