© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου για τον Κ. Π. ΚαβάφηΗ Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ζακύνθου (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.) οργανώνει αφιέρωμα στον μεγάλο Αλεξανδρινό Ποιητή Π. Β. Καβάφη (με αφορμή της συμπλήρωσης φέτος 150 χρόνων από τη γέννησή του), την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, ώρα 8.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου.

Εισηγήσεις θα γίνουν από τις φιλολόγους Βίκυ Αποστολάτου, Μαρίνα Καλλιντέρη και Εύφη Λιαροπούλου, ενώ απαγγελία ποιημάτων του τιμώμενου θα γίνει από τον επίσης φιλόλογο Παύλο Φουρνογεράκη. Θα υπάρξει προβολή οπτικοακουστικού υλικού και ερμηνεία μελοποιημένης ποίησης του Καβάφη από τη Βάνα Ζούγρα, σε μουσική του συνθέτη Διονύση Μπουκουβάλα.

Άξιόν εστι μεγαλύνειν τους Ποιητές μας, τον Κ. Π. Καβάφη εξαιρέτως!

[Στη φωτό: Χαρακτικό της μορφής του Καβάφη, δια χειρών Άριας Κομιανού]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails