© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συμπαράσταση της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου στους εργαζόμενους της τοπικής ΕΡΑ


  Πριν λίγο στο κτίριο της ΕΡΑ Ζακύνθου  

Κοντά στους εργαζόμενους  της ΕΡΑ Ζακύνθου, στο κτίριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού του νησιού, βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Σεβ. Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος, Δωδώνης κ. Χρυσόστομος - Πρωτοσυγκελλεύων της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου και ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας - Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Ι. Μ. Ζ. 

Οι εργαζόμενοι -ως γνωστόν- από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, βρίσκονται από χθες το βράδυ κλεισμένοι στο ιστορικό κτίριο της ΕΡΑ Ζακύνθου, απ' όπου εκπέμπουν πρόγραμμα διαρκές, διαμαρτυρόμενοι για την χθεσινή ξαφνική κατάργηση της ΕΡΤ, δηλαδή της Δημόσιας Τηλεόρασης και όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της επικράτειας, με αποτέλεσμα, περί τις 2600 ξαφνικές απολύσεις εργαζομένων με ό,τι αυτό συνεπάγεται... 

Από πλευράς της τοπικής Εκκλησίας εκφράστηκε από τα μικρόφωνα του τοπικού ραδιοφώνου η ολόθερμη συμπαράσταση στους εμπερίστατους συμπολίτες μας, που εργάζονταν μέχρι χθες τόσο άξια και αποδοτικά στην ΕΡΑ Ζακύνθου. Τονίσθηκε, εξάλλου, η απορία για το απόλυτο και αιφνίδιο της κατάργησης ενός δημόσιου αγαθού, το οποίο αφορούσε, όχι μόνον στην ειδησεογραφία, αλλά και στην παραγωγή πολιτισμού ποιότητας στην διάρκεια του Εικοστού και ήδη Εικοστού Πρώτου Αιώνα, σε καιρούς δηλαδή τόσο ανατρεπτικούς για τη νεότερη ελληνική ιστορία.

[Φωτογραφίες: Βασίλης Μούτσιος]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails