© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Λίγες σκέψεις για τον βίαιο απογαλακτισμό μας από την ΕΡΤ

του π. Παναγιώτη Καποδίστρια


Ως ταπεινός εργάτης των Ζακυνθινών Γραμμάτων και επί πλήρη 12ετία συνεργάτης και παραγωγός ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στην τοπική δημόσια και ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση, εκφράζοντας μάλιστα πηγαία ανησυχία για την ολοένα διενεργούμενη πολιτιστική – πνευματική αποψίλωση του ελληνικού λαού, του «πάντοτ’ ευκολοπίστευτου και πάντα προδομένου» (κατά τον Διονύσιο Σολωμό), διαμαρτύρομαι εντονότατα και προς πάσα κατεύθυνση για την κατάργηση της ΕΡΤ, μιας παραγωγικής και συλλογικής μήτρας Πολιτισμού, Ιστορίας και Ποιότητας της νεότερης Ελλάδας.
Προξενεί βαθύτατη πίκρα και τουλάχιστον αγανάκτηση ο βίαιος απογαλακτισμός από το δημόσιο αγαθό, που αποτελούσε και αποτελεί επί τόσες δεκαετίες για τους απανταχού της γης Έλληνες η ΕΡΤ.
Ας προσεχθεί από τον κάθε εφήμερο «δυνατό» η ισχύς του Αδύναμου και μάλιστα η κατεσταλμένη!!! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails