© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γυναίκες στα χρώματα της Beira

   Φωτο-ανταπόκριση από Μοζαμβίκη   




Πριν από λίγες ώρες λάβαμε ανταπόκριση από την Beira, μια μεγάλη και παρωκεάνια πόλη της Μοζαμβίκης, χίλια περίπου χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα της χώρας, το Maputo. Η ανταπόκριση αφορά στις ιεραποστολικές προσπάθειες του Ορθόδοξου Επισκόπου Μοζαμβίκης Ιωάννη, του Ζακυνθίου. Μπορείτε να την αναγνώσετε στο Νυχθημερόν, ΕΔΩ!

Οι φωτογραφίες που συνόδευαν την ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα ομιλητικές, διότι αποτύπωσαν πρόσωπα της πόλης και της χώρας της νοτιοανατολικής άκρης της Αφρικής, στα οποία έχουν χαραχθεί τα χρώματα και ο πολιτισμός και οι ρυτίδες της χώρας! Θεωρήσαμε πρόκληση να "πειράξουμε" τις φωτογραφίες, ως προς τούτο: Απομονώσαμε εκφράσεις και δημιουργήσαμε -έτσι αυθαίρετα- κάποιες νεότερες! Το αποτέλεσμα -θεωρούμε- δικαιώνει την... αποκοτιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails