© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Διάλεξη και Συναυλία θα είναι η 5η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς»Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις μορφωτικές / ψυχαγωγικές δράσεις του, παρουσιάζει στο ζακυνθινό κοινό την 5η εκδήλωση του γ΄ κύκλου του, την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς η κ. Κατερίνα Δεμέτη, Αρχαιολόγος και Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, θα ομιλήσει, αναπτύσσοντας το ενδιαφέρον θέμα: 


«Τα Χριστούγεννα στη Ζακυνθινή Τέχνη».

Στο δεύτερο μέρος θα συμμετάσχει το Μουσικό Τμήμα (μικρή παιδική ορχήστρα) του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαϊτανίου, αποδίδοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες .

Οι συντελεστές του «Αληθώς» θα χαρούν ιδιαίτερα από την παρουσία όλων των φίλων στην προεόρτια αυτή εκδήλωση του Κέντρου!

Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails