© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Για τον Ναό του Αγίου Διονυσίου μες από αρχειακά τεκμήρια, η 6η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς»



Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς» ενημερώνει τους θιασώτες των μορφωτικών συνάξεών του ότι την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας του Μπανάτου, παρουσιάζει την 6η δράση του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Αυτή τη φορά ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λυκογιάννης – Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, μέσω πλούσιου εποπτικού υλικού, θα διαπραγματευθεί το ενδιαφέρον θέμα: «Ο Ναός του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Ζακύνθου. Αρχειακά τεκμήρια».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το Κουιντέτο Νυκτών Εγχόρδων Ζακύνθου, στο οποίο συμμετέχουν οι Μουσικοί Δημήτρης Ποταμίτης, Ρένα Σούλη, Ανδρέας Σταμίρης, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος και Ηλίας Μπράχος, θα αποδώσουν κλασικές μελωδίες από την εποχή του Μπαρόκ.

Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους φίλους της Ιστορίας και της Μουσικής, ευχαριστώντας τους εκ των προτέρων!

[Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails