© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Διάλεξη για την Ορθοδοξία στη Νιγηρία και Συναυλία, η αυριανή 7η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», σταθερό σε αξιοπρόσεκτες μορφωτικές δραστηριότητες, παρουσιάζει στο ζακυνθινό κοινό την 7η εκδήλωση του γ΄ κύκλου του, την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 8 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς ο Σεβ. Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, θα αναπτύξει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα:

«Σαρκώνοντας το Ευαγγέλιο στη Νιγηρία.
Πορεία και προκλήσεις για μια ορθόδοξη μαρτυρία σ’ ένα πολυπολιτισμικό και πολυθρησκειακό περιβάλλον».

Στο δεύτερο μέρος η Χορωδία Ζακύνθου «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», υπό την διεύθυνση του μαέστρου της κ. Κωνσταντίνου Μεϊντάνη, θα αποδώσει διάφορα εκκλησιαστικά μέλη.


Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την ευχαρίστηση να προσκαλέσουν όλους τους φίλους του Κέντρου και στην εν λόγω  εκδήλωσή του!

[Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας, πάνω σ' ένα έργο του Νιγηριανού ζωγράφου Alex Nwokolo (γεν. 1963)].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails