© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Αναγόρευση του Καθηγητή Peter J. MacCormick σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών



Την 12η Ιουνίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Peter J. McCormick, εταίρος της Βασιλικής Ακαδημίας του Καναδά (Ottawa), επίτιμος καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Ottawa και ομότιμος καθηγητής της Internationale Akademie für Philosophie του Liechtenstein.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Θεοδόσιο Πελεγρίνη.

Παρουσίαση του έργου του τιμωμένου από την oμότιμη καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας κυρία Αθανασία Γλυκοφρύδη-Λεοντσίνη.

Αναγόρευση του τιμωμένου:
- Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρόεδρο του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, αναπλ. καθηγήτρια κυρία Μαρία-Ζωή Φουντοπούλου.
- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από την Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, καθηγήτρια κυρία Ελένη Καραμαλέγκου.

- Ομιλία του τιμωμένου με θέμα : “More than Moderation”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails