© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η Κατερίνα Δεμέτη ομιλήτρια σε Επετειακή Εκδήλωση για την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων (24/11)Την επόμενη, Δευτέρα 24 Νοέμβρη 2014, ώρα 7 το βράδυ, στην Αίθουσα Δημήτρης Χατζής (Παλαιά Σφαγεία) στα Γιάννενα, πραγματοποιείται Επετειακή Εκδήλωση για την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Συνδιοργάνωση: ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ" - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα συμμετάσχει η Κατερίνα Δεμέτη, Αρχαιολόγος - Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, η οποία θα παρουσιάσει το θέμα: "Ήπειρος-Ζάκυνθος: Μια αμφίδρομη σχέση. Η συμβολή του Αλέξανδρου Ρώμα στην Απελευθέρωση της Ηπείρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails