© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Διάλεξη του Δρ Γ. Χαλκιαδάκη για τον Ιωάννη Καποδίστρια


Η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, μάς προσκαλεί στο  δεύτερο μέρος του νέου κύκλου διαλέξεων, σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία: "Ο Ιωάννης Καποδίστριας συναντά την Ιστορία".

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, στις 8.00 μ.μ., στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα, o δρ Ιστορίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διδάσκων της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης κ. Εμμανουήλ Γ. Χαλκιαδάκης θα δώσει διάλεξη με θέμα «Με πλήρη πεποίθησιν εις την θείαν βοήθειαν ιδού αναδέχομαι τας ηνίας της Εθνικής Κυβερνήσεως...»: το θρησκευτικό αίσθημα του Ιωάννη Καποδίστρια και η σχέση του Κυβερνήτη με την Ορθόδοξη Εκκλησία, 1828-1831.

Η σειρά περιλαμβάνει έξη διαλέξεις μέχρι το τέλος του 2015 από εξειδικευμένους επιστήμονες και διπλωμάτες και θα ακολουθεί συζήτηση. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας και την Εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails