© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ομιλία του Μιχάλη Μαριόρα στην "Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών"


Το Δ.Σ. της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών μάς προσκαλεί στην ομιλία του εκλεγμένου Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλη Μαριόρα, με θέμα: 

Θρησκευτικός πλουραλισμός στην Ελλάδα: προκλήσεις, λύσεις και αδιέξοδα,

που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20.00, σε συνεργασία με το  εργαστήριο «Γλώσσα και Πολιτική» του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Σολωμού.

Γνωστικό αντικείμενο του κ. Μιχάλη Μαριόρα είναι η Ιστορία Θρησκευμάτων. Στα επιστημονικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η Θρησκεία του Ισλάμ, οι ισλαμικές κοινότητες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, η εξοικείωση των αυτοχθόνων πληθυσμών με τις μεταβαλλόμενες παραμέτρους του σύγχρονου περιβάλλοντος κυρίως λόγω της μετανάστευσης, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails