© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης και τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη για τον Ελύτη

Οδυσσέας Ελύτης. Ο ποιητής του Αιγαίου
30 Μαρτίου - 03 Απριλίου 2016, Θεσσαλονίκη


Το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης και τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης προσκαλούν στο διεθνές μαθητικό συνέδριο με θέμα: «Οδυσσέας Ελύτης. Ο ποιητής του Αιγαίου», που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2016, υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

Πρόκειται για το πέμπτο μαθητικό συνέδριο. Τα προηγούμενα ήταν αφιερωμένα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, τον Κ. Π. Καβάφη, τον Γιώργο Σεφέρη, τον Γεώργιο Βιζυηνό και πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή 250 μαθητών και εκπαιδευτικών από σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Τουρκίας, της Αμερικής καθώς και εκλεκτών εκπροσώπων των γραμμάτων και των τεχνών. 

Το διεθνές μαθητικό συνέδριο απευθύνεται σε μαθητές λυκείου και αφορά τη ζωή και το έργο του Νομπελίστα Έλληνα δημιουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails