© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ομιλία του Διονύση Τζάκη στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών


Ομιλία με θέμα: «Πώς έζησαν πριν γίνουν εθνικοί ήρωες; Η περίπτωση του Γ. Καραϊσκάκη», θα πραγματοποιήσει ο Διονύσης Τζάκης, λέκτωρ του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Σολωμού της Κέρκυρας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821.
Ο Διονύσης Τζάκης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1969. Γνωστικό αντικείμενό του είναι η «Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης». Διδάσκει επίσης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ έχει εργαστεί και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα γνωστικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη διαμόρφωση του ελληνικού εθνικού κινήματος, στην επανάσταση του 1821 και στη συγκρότηση του ελληνικού κράτους. Είναι συγγραφέας της μονογραφίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μελέτες του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικούς τόμους, περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails