© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άγιος Διονύσιος στη ζακυνθινή Ποίηση και φιλαρμονικά προς τιμήν Του, η Ζ3 εκδήλωση του Κέντρου Λόγου “Αληθώς”Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ» πραγματοποιεί την 3η μορφωτική σύναξη του ζ΄ κύκλου του, στο πλαίσιο μάλιστα των διαφόρων εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 300 ετών από την Μετακομιδή του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου από τα νησιά Στροφάδια στη Ζάκυνθο (1717-2017).

Η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7 μ.μ., στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει:

α) Διάλεξη του κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΕΡΡΑ, φιλολόγου – ποιητή – ερευνητή, με θέμα: “Ο Άγιος της Συγγνώμης ως πηγή έμπνευσης για ποιητές και στιχογράφους της Ζακύνθου”.

β) Απαγγελία ποιημάτων προς τιμήν του Αγίου Διονυσίου από τον ηθοποιό κ. ΤΑΚΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.

γ) Απόδοση κοσμαγάπητων μουσικών μελών από τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, τα οποία αφορούν αφενός μεν στον Προστάτη Άγιο του νησιού, αφετέρου δε στα ερχόμενα Χριστούγεννα. Θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΑΣ.

Οι υπεύθυνοι του “Αληθώς” έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους τιμώντες τον Άγιό μας, όπως και τους φίλους της Ποίησης και της Μουσικής και σε αυτή την εκδήλωση του Κέντρου Λόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails