© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Έκθεση Ζωγραφικής για τον Γρηγόριο Ξενόπουλο απόψε (8/12) στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων


Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων ,συμμετέχοντας στο τριήμερο εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Γρηγορίου Ξενόπουλου, που οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, φιλοξενεί Έκθεση Ζωγραφικής Ζακυνθίων Εικαστικών, με θέμα: "Γρηγόριος Ξενόπουλος: 150 χρόνια από τη γέννησή του". Εγκαίνια έκθεσης Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00' . Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 30-12-2017.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 10.30' θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην Έκθεση και προβολή του ντοκιμαντέρ του Τάσου Ψαρρά για τη ζωή και το έργο του. Παράλληλα συνεχίζονται κάθε Δευτέρα - Τρίτη και Τετάρτη, έως το τέλος του χρόνου, οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων στο μουσείο, για το πρόγραμμα με θέμα : "Γρηγόριος Ξενόπουλος, ένας ακούραστος εργάτης της πένας".

[Αφίσα - φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails