© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Αφιέρωμα του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" στον Ζακύνθιο ιστορικό και λόγιο Ντίνο Κονόμο (1918-1990)



Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», ολοκληρώνοντας τις επιμορφωτικές συνάξεις του για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, παρουσιάζει την 5η δράση του για εφέτος, την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, ώρα 8 μ.μ., στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Η εν λόγω εκδήλωση αφορά στον ιστορικό και λογοτέχνη της Ζακύνθου ΝΤΙΝΟ ΚΟΝΟΜΟ (1918-1990), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης Εκατό Χρόνων από τη γέννησή του.

Για τη ζωή, το έργο και την πολυσήμαντη προσφορά του τιμώμενου θα ομιλήσει συνοπτικά ο συγγραφέας κ. Νίκιας Λούντζης, ενώ ενδεικτικά αποσπάσματα από το έργο του θα αναγνώσει ο φιλόλογος κ. Γιώργος Φιορεντίνος.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, Ζακυνθινό Φωνητικό Σύνολο, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Παναγιώτη Μαρίνου και Ζακυνθινή Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, υπό την διεύθυνση του Μουσικού κ. Ανδρέα Σταμίρη, θα αποδώσουν αφενός μεν άγνωστα προσεισμικά τραγούδια, αφετέρου δε, ορχηστρικές μελωδίες του νησιού μας. 

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για το Κέντρο Λόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails