© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Παπαβασιλείου "Λόγια ριζωμένα" [φωτογραφίες + video]


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών η παρουσίαση του βιβλίου του λογοτέχνη Αντώνη Παπαβασιλείου, με τίτλο: "λόγια ριζωμένα".

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης του βιβλίου Θ. Παντούλας, ο συγγραφέας και εκδότης του περιοδικού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β. Π. Καραγιάννης, η φιλόλογος Μαρία Τζούλη, ο συγγραφέας Κ. Τσιώλης, ενώ απεύθυναν χαιρετισμό ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης Σιμος Ζαγκανίκας και ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Γρεβενών κ. Δαβίδ. Τη συζήτηση συντόνισε ο π. Χρήστος Κούρτης.

Ο συγγραφέας ευχαρίστησε από καρδιάς τους συντελεστές της έκδοσης και της παρουσίασης, στο τέλος μάλιστα δέχθηκε την αγάπη του κόσμου.


Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails