© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Παπαβασιλείου "Λόγια ριζωμένα" [φωτογραφίες + video]


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών η παρουσίαση του βιβλίου του λογοτέχνη Αντώνη Παπαβασιλείου, με τίτλο: "λόγια ριζωμένα".

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης του βιβλίου Θ. Παντούλας, ο συγγραφέας και εκδότης του περιοδικού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Β. Π. Καραγιάννης, η φιλόλογος Μαρία Τζούλη, ο συγγραφέας Κ. Τσιώλης, ενώ απεύθυναν χαιρετισμό ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης Σιμος Ζαγκανίκας και ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Γρεβενών κ. Δαβίδ. Τη συζήτηση συντόνισε ο π. Χρήστος Κούρτης.

Ο συγγραφέας ευχαρίστησε από καρδιάς τους συντελεστές της έκδοσης και της παρουσίασης, στο τέλος μάλιστα δέχθηκε την αγάπη του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails