© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Δήλωση ντροπής από τον εκπρόσωπο του Πούτιν: Το εισιτήριο για την Αγ. Σοφία ήταν ακριβό


Τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα της Μόσχας υπαγορεύουν γραμμή ανοχής στον Ερντογάν για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου έφθασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ότι τώρα οι Ρώσοι τουρίστες δεν θα πληρώνουν εισιτήριο για να δουν την Αγία Σοφία.


Ο Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στην ρωσική τηλεόραση, έβαλε ουσιαστικά σε δεύτερη μοίρα την παγκοσμιότητα της Αγίας Σοφίας, τη σημασία του μνημείου για τους Χριστιανούς, και είπε ότι «ελπίζουμε ότι η Τουρκία θα το λάβει αυτό υπόψιν, παρά το ότι είναι εσωτερικό της ζήτημα».

Ο ίδιος έδωσε βάρος στο ότι οι Ρώσοι τουρίστες δεν θα πληρώνουν και εισιτήριο, το οποίο, όπως είπε, σήμερα είναι πολύ ακριβό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails