© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Νέο LECTURES ΑΛΗΘΩΣ: "Ο Χριστός ως φιλόσοφος στην πρώιμη χριστιανική τέχνη" με τον π. Μιχαήλ Σταθάκη [7.12.2020, 6 μμ]


Η έκτη δράση του "LECTURES ΑΛΗΘΩΣ", δηλαδή του φετινού προγράμματος του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", διαδικτυακού εξαιτίας των περιορισμών έναντι της απειλητικής Πανδημίας, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, στις 6 μ.μ., μες από το κανάλι του Κέντρου στο YouTube.

Για την προγραμματιζόμενη αυτή νέα τηλε-διάλεξη φιλοξενούμενος θα είναι ο Αρχιμανδρίτης ΜΙΧΑΗΛ Χαρ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ, Αρχαιολόγος - Θεολόγος, ο οποίος θα διαπραγματευθεί το εξόχως ενδιαφέρον θέμα: "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΡΩΙΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ".

Who is Who 

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ


Ο Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Χαρ. Σταθάκης γεννήθηκε το 1981 στην Κερατέα της Αττικής. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., ενώ από το 2018 παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με ειδίκευση στην Χριστιανική Αρχαιολογία. Υπηρετεί ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού. 

Έχει εργασθεί στο Τμήμα Αξιοποιήσεως Εκκλησιαστικής Περιουσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και Παραλαβής αναστηλωτικών, συντηρητικών και διασωστικών έργων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών κ.ά.. Από το 2020 είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails