© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με το "ΑΛΗΘΩΣ". Αρχειακές Συναυλίες και Διαλέξεις [video]


Βιώνουμε όντως, για δεύτερη χρονιά, δύσκολο πνευματικό χειμώνα... Εξαιτίας του μεγάλου Θανατικού των ημερών μας και του φόβου, εκπορευόμενου από αυτό το Απρόβλεπτο που ενέσκηψε στην οικουμένη, όλα (και τα πολιτιστικά) προβληματίζονται ή τελούνται ακροθιγώς...
     Εμείς εδώ, στο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", αντιστεκόμαστε και ήδη, κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2021-22 ή, αλλιώς, δεύτερο έτος της Πανδημίας Covid-19, προσφέρουμε κάθε δεκαπενθήμερο από μία τηλε-διάλεξη, στο πρόγραμμα που τιτλοφορείται "Lectures Αληθώς"!
     Όμως για τα φετινά Χριστούγεννα του 2021, τί;;; Εε, λοιπόν, καταφεύγουμε ξανά στο πλούσιο Οπτικοακουστικό Αρχείο του "Αληθώς" και φέρνουμε στο προσκήνιο του διαδικτυακού δέκτη των φίλων και θιασωτών μας ό,τι Χριστουγεννιάτικο (συναυλίες και διαλέξεις) παρήγαγε κατά την πλήρη 11ετία  το "Αληθώς", καταγεγραμμένο ήδη μέσω του καναλιού μας στο YouTube.

Όλα, λοιπόν, τα αρχειακά "Αληθώς", με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails