© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

100 χρόνια ιστορίας του νεότερου Ελληνισμού μες από μια διαφήμιση [video]


Πριν από 100 χρόνια η οικογένεια Παπαδοπούλου έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή: Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια.
 

 

ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ:
 
Χρειάστηκαν 3 μήνες προετοιμασίας. 4 ημέρες γυρισμάτων, σε διαφορετικές τοποθεσίες, σε όλη την Αττική. Χρειάστηκαν 42 ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους. Και ακόμα 100 ηθοποιοί, σε δευτερεύοντες. 200 επιλεγμένα κοστούμια, 5 βεστιάρια και 4 ημέρες δοκιμής ρούχων. Περίπου 2.5 τόνοι υλικά και κάτι λιγότερο από 1.000 τμ τελάρα. 4 μεγάλα φορτηγά με έπιπλα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails