© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

“ΣΜΥΡΝΗ, Η ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”. Μουσικο-φιλολογική βραδιά “Αληθώς” για τα 100χρονα Μικρασιατικής Καταστροφής

  

Καθώς ήδη  έχουν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τις αποφράδες εκείνες ημέρες της Μικρασιατικής Καταστροφής (1922-2022), το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης “Αληθώς”, πολιτιστική έκφραση της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, συμμετέχει με μιαν ειδική μουσικο-φιλολογική βραδιά τιμής και μνήμης, με γενικό τίτλο:  

“ΣΜΥΡΝΗ, Η ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”.

Το όλο πρόγραμμα επιμελείται ο Νίκος Γράψας, Μουσικός- συνθέτης – εκπαιδευτικός, ο οποίος και θα ερμηνεύσει μικρασιάτικα τραγούδια. Η Στέλλα Τζαβαλά θα τραγουδήσει επίσης, η δε Ειρήνη Βυθούλκα θα παίξει ιδιόφωνα κρουστά της Μικρασίας. Κείμενα και ποιήματα θα αποδώσουν η Μελισσάνθη Γράψα και η Ηλέκτρα Κλάδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του “Αληθώς”, στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, ώρα 7 το βράδυ ακριβώς.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλοι του “Αληθώς”, φιλίστορες και φιλόμουσοι, είναι καλοδεχούμενοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails