© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

8ο Mediterranean Yacht Show. Έκθεση πολυτελών σκαφών στο Ναύπλιο {1}


Ταξίδεψε και φωτο-αποτύπωσε ο π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ


Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, επέστρεψε στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 29 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2023 - το 8ο ΜEDYS. H αργολική πρωτεύουσα αποτέλεσε το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους. 

Το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, προσφέρει την ευκαιρία σε ένα διεθνές κοινό charter brokers να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν. Το Mediterranean Yacht Show, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ατζέντα του yachting, χάρη στον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σκαφών, στο εξαίρετο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και στην ειδυλλιακή τοποθεσία που το φιλοξενεί.
Η συμβολή του MEDYS στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο είναι αναμφισβήτητη, προσελκύοντας κάθε χρόνο αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου. Η έκθεση φέρνει κοντά central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting, βάζοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

Από τη Βαρκελώνη στο Ναύπλιο
Οι προσδοκίες για τo 8ο Mediterranean Yacht Show ήταν -μετά και την περσινή επιτυχία- αρκετά υψηλές, με έναν μεγάλο αριθμό σκαφών να έχουν "παραταχθεί" στο λιμάνι του Ναυπλίου και πλήθος charter brokers να έχουν φθάσει από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Το 8ο MEDYS συμμετείχε και πάλι στη δυναμική έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν ενοικίασης σκαφών, ακολουθώντας άμεσα το MYBA Charter Show που θα πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 27 Απριλίου 2023 στη Marina Port Vell στη Βαρκελώνη. Μετά από στενή επικοινωνία, οι ημερομηνίες και των δύο εκθέσεων αποφασίστηκαν, ώστε να διευκολυνθούν οι διευθετήσεις των ταξιδιών και να διασφαλιστεί, ότι οι διεθνείς μεσίτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ποικιλία προσφοράς από σκάφη και στα δύο γεγονότα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails