© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Καλλιτέχνες και φιλότεχνοι στην Έκθεση Ζωγραφικής "Πάσχα χρωμάτων γοερών" του "Αληθώς"

Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκαν οι επισκέψεις καλλιτεχνών και φιλότεχνων στην Έκθεση Ζωγραφικής "Πάσχα χρωμάτων γοερών" της Κωνσταντίνας Δήμζα, που έχει οργανωθεί από το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Βανάτου "Αληθώς" και στεγάζεται στην αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Βανάτου, όπου είναι και η έδρα του "Αληθώς"

        Άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών, της Επιστήμης προσέρχονται να θαυμάσουν μια ακόμη πολιτιστική δράση της Ενορίας.  

        Έτσι π.χ. σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν και θαύμασαν τα έργα της έκθεσης (αλλά και τον διπλανό Ναό της Παναγούλας) η εξ Αθηνών κ. Ίρις Κρητικού, η σημαντικότερη επιμελήτρια εκθέσεων της Ελλάδας, μαζί με συνεργάτριές της ζωγράφους.

        Επίσης, απόψε το δειλινό, μια άλλη ομάδα επισκεπτών έφθασαν στο "Αληθώς", μεταξύ των οποίων ο ζωγράφος - αγιογράφος Νίκος Μπιάζης, οι οποίοι όλοι συναντήθηκαν επί μακρόν, μαζί με κέρασμα, με την ζωγράφο κ. Δήμζα, συνομίλησαν μαζί της, θαυμάζοντας -συν τοις άλλοις- τον πολιτιστικό χώρο της Ενορίας Βανάτου.

        Όπως μας αναφέρουν μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, "είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ότι η Ενορία μας, μέσω του σπιτιού του Αληθώς, μπορεί να αποτελέσει στέκι Πολιτισμού, αγκαλιάζοντας τους ανθρώπους που τον υπηρετούν .

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails