© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

3ήμερο εθνικό πένθος στην Ελλάδα, για τα θύματα του ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου

Σε κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους προχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του. 
     Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00, έως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, ίδια ώρα, για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα, δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία. 
     Σημειώνεται ότι ο μέχρι τώρα επίσημος απολογισμός της τραγωδίας είναι 79 νεκροί, ενώ έχουν περισυλλεγεί σώα 104 άτομα. Δυστυχώς οι εκτιμήσεις θέλουν στο μοιραίο πλαιούμενο, που είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη, να επέβαιναν αρκετές εκατοντάδες μετανάστες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, προέρχονται, μεταξύ άλλων, από τη Συρία, το Ιράκ και την Παλαιστίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails