© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Θεοτόκης πάει Πάτρα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΘΕΟΤΟΚΗ και δεδομένου ότι το έτος 2023 έχει θεωρηθεί, ύστερα από αίτημα της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών – Μουσείο Σολωμού, ως «Έτος Θεοτόκη», συμμετέχει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Ιχθυόσκαλα», στην Πάτρα, με ομιλία του μέλους του Δ.Σ. Κώστα Σουέρεφ με θέμα: «Η πρόκληση του Κωνσταντίνου Θεοτόκη 100 χρόνια μετά», στα πλαίσια τριήμερου αφιερώματος στον Κωνσταντίνο Θεοτόκη του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων (Διεθνούς Φεστιβάλ Πατρών). Ο Κώστας Σουέρεφ είναι δρ. Ιστορίας Αρχαιολογίας και Επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων.

Το αφιέρωμα αυτό περιλαμβάνει επίσης θεατρική παράσταση, ταινία και χορωδιακό αντάμωμα, καθώς και προβολή video με τον συγγενή του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, εκπαιδευτικό Δημήτρη Θεοτόκη να μεταφέρει χαιρετισμό εκ μέρους της οικογένειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails