© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Βραβεύτηκε ο Αντώνης Κλάδης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύνθεσης Χορωδιακής Μουσικής

Μόλις μάς έφτασε μια είδηση, που μόνο χαρά προσκομίζει και παρηγοριά: Το τρίτο βραβείο απέσπασε ο Αντώνης Κλάδης, καθηγητής Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύνθεσης Χορωδιακής Μουσικής, ο οποίος προκηρύχτηκε από το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.
Στον Διαγωνισμό υποβλήθηκαν γι' αξιολόγηση 31 έργα, από
τα οποία επελέγησαν μόνο 5.
Στην κριτική επιτροπή μετείχαν οι: Χρήστος Σαμαράς, συνθέτης και καθηγητής σύνθεσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Νίκος Κοτροκόης συνθέτης, Διευθυντής Χορωδίας και διδάσκων στο Α.Π.Θ., Γιάννης Αδαμίδης, καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, καθηγητής Χορωδίας - μαέστρος Χορωδιών και άλλοι γνωστοί συνθέτες.
Το έργο του Αντώνη Κλάδη, που διακρίθηκε, είναι το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Χριστός Γεννιέται», σε ποίηση Διονυσίου Γιακουμή, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί μαζί με τα άλλα βραβευθέντα έργα σε ειδική τιμητική εκδήλωση.
Θερμά συγχαρητήρια και πάντα σε ανώτερα!

2 σχόλια:

panagiotisandriopoulos είπε...

Θερμά συγχαρητήρια και από μένα στον Αντώνη Κλάδη!
Εύχομαι πάντα να αναδεικνύεται αντάξιος της πλούσιας Ζακυνθινής μουσικής παράδοσης.

P. Kapodistrias είπε...

@ Παναγιώτη Ανδριόπουλε,

Ο Αντώνης ο Κλάδης προσπαθεί και καταφέρνει τα βέλτιστα!

Μακάρι όλοι να έκαναν λίγα μόνον απ' όσα τού αναλογούν.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails