© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Μια έκθεση αγιογραφιών σχετικών με το Νερό



Λάβαμε σήμερα μιαν ενδιαφέρουσα είδηση: Η αγιογράφος Ανθή Βαλσαμάκη και ο ΑΝΑΠΛΟΥΣ μάς προσκαλούν στην εκδήλωση των Εγκαινίων της Έκθεσης με θέμα

"Ύδωρ αλλόμενον",

την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009, στις 7.30 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών.

Ή Έκθεση έχει ως σκοπό την υποστήριξη των εργασιών ανέγερσης σχολικού κτηρίου στην πολιτεία IMO της Ανατολικής Νιγηρίας.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα, την Εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, θα υπάρξει εισήγηση της κ. Ανθής Βαλσαμάκη και ύστερα θα αποδοθούν ύμνοι της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας από μέλη της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας, υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου Λυκούργου Αγγελόπουλου.

Διάρκεια της Έκθεσης έως τις 9 Ιουνίου. Επισκέψεις μετά από συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails