© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Δυο βαθιές μουσικές ανάσες!

Καθώς εξαντλούνται οι αντιστάσεις του Ιουνίου και ήδη μπαίνουμε στο όντως Καλοκαίρι, εμείς επιμένουμε από εδώ, την έπαλξη του ΙΣΚΙΟΥ μας, προτείνοντας Μουσική και μάλιστα δυο παραδοσιακά τραγούδια (ένα ιόνιο κι ένα ελλαδικό) από την Μαθητική Μαντολινάτα και Χορωδία Ζακύνθου, υπό τον ακούραστο μαέστρο τους Αντώνη Κλάδη. Ας τούς χειροκροτήσουμε:

2 σχόλια:

Γεφυριστές είπε...

Ω π. Παναγιώτη τι ανάσες ήταν αυτές. Με ταξιδέψατε 20 χρόνια πίσω όταν έμενα στο νησί σας και πόσο μου άρεσε να ακούω τις μελωδίες του τόπου σας από τις χορωδίες των μικρών, από το μαντολίνο του Διονύση, τις αρέκιες ζούσε ακόμη ο περίφημος συντοπίτης σας.. Τι όμορφα!! Να μας το θυμίζετε συχνά.
Σας ευχαριστώ για τις ανάσες!!!

Daniel είπε...

Θεέ μου τι υπέροχες φωνούλες, τι μελλωδία!! το μόνο μου παράπονο είναι πως το βιντεάκι κάνει συνεχώς διακοπές κι εκεί που απολαμβάνω τις γλυκές φωνές των παιδιών, τσουπ και κόβεται...αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με την απόσταση.
συγχαρητήρια σε παιδιά και δασκάλους!!!
τηνα γάπη μου σε όλα τους,
δ.μ.τ.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails