© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Με λόγο και μέλος στις παρυφές του Λυκαβητού

Όπως πληροφορούμαστε από την πανταχού παρούσα Ιδιωτική Οδό, ευφρόσυνες ήταν οι στιγμές χθες το βράδυ στο Κέντρο Δικανικών Μελετών του Καθηγητή Κώστα Ε. Μπέη, στον Λυκαβητό.
Στον κατάμεστο χώρο του Κέντρου, το Καλλιτεχνικό Σύνολο Πολύτροπον, με πρωτοστάτη τον Παναγιώτη Ανδριόπουλο, συλλάβισε μουσικότροπα την διαχρονική πνευματικότητα του Γένους μας, αποδίδοντας εύχυμα
έργα από την Βυζαντινή Υμνογραφία και Μουσική έως τη σύγχρονη Ποίηση, αλλά και τους ιερότατους Χατζηδάκι και Θεοδωράκη.
Ανάμεσα σε όλα τούτα βρήκαν θέση και κάποια ημέτερα ποιητικά κομμάτια, εκφρασμένα από την υπέροχη
Δάφνη Πανουργιά (βλ. φωτό), υπό το πιανιστικό ισοκράτημα του Τάσου Σπηλιωτόπουλου.
Αφού ευχαριστήσω προσωπικά όσους με τίμησαν, συγχαίρω από καρδιάς για την επιτυχία κι εύχομαι πάντα ανώτερα και ποιοτικότερα!!!
π. Π.Κ.

1 σχόλιο:

panagiotisandriopoulos είπε...

Ευχαριστώ θερμά για την αγάπη σου, παμφίλτατε Π.Κ.

Οι του Πολύτροπον είμαστε εραστές της ποιήσεώς σου και παρουσιάζουμε με ιερό ενθουσιασμό ποιητικές στιγμές σου στις εκδηλώσεις μας.

Τι ωραίο! Πολλοί ακροατές μας, στην εκδήλωση της Αθήνας, έφυγαν σιγοτραγουδώντας την επινίκια επωδό σου: "Τη χαρά να φοράτε, μη λυπάσθε"!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails