© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Οικοδομείται ο πρώτος Ορθόδοξος Ναός στο Τιμόρ

Από την Ιερά Μητρόπολη Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής ενημερωνόμαστε ότι, με την ευγενή βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ξεκίνησε και συνεχίζεται η ανοικοδόμηση του πρώτου Ορθοδόξου Ναού στο Τιμόρ.

Ο Ιερός Ναός θα τιμάται επ' ονόματι του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού και πρόκειται να εξυπηρετήσει τις λατρευτικές ανάγκες της Ορθόδοξης Κοινότητας στην πόλη Kupang.

Στο Τιμόρ εργάζεται ιεραποστολικά ο Ινδονήσιος Κληρικός π. Στέφανος Boik, ο οποίος εφημερεύει στον Ναό των Αγίων Πάντων της Ορθόδοξης Κοινότητας Σινγκαράγιας, Ινδονησίας. Στην Σινγκαράγια ο π. Στέφανος είναι υπεύθυνος και για τη λειτουργία Οικοτροφείου για ορφανά και άπορα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails