© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Φιλικό δείπνο στην κατοικία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Joburg



Χθες το βράδυ, προς τιμήν των εξ Ελλάδος φιλοξενουμένων της Ελληνικής Κοινότητας Τζέρμιστον και Περιχώρων του Γιοχάνεσμπουργκ, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην πόλη κ. Βασιλική Γούναρη, παρέθεσε δείπνο στην προξενική κατοικία.

Στον Δείπνο παρεκάθισαν επίσης διάφοροι παράγοντες της Ομογένειας, μεταξύ των οποίων ο ζωντανός μύθος των Ελλήνων στη Νότιο Αφρική και των αγωνιστών Αφρικανών κ. Γεώργιος Μπίζος, δικηγόρος και συνοδοιπόρος του Νέλσον Μαντέλα (στη φωτό δεξιά).

Από αριστερά, με τον κ. Πρέσβη της Ελλάδας στη Νότιο Αφρική, την κ. Πρόξενο και τον σύζυγό της.

Από δεξιά: Ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Τσαφταρίδης, ψυχή των εκδηλώσεων, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Νότιο Αφρική, η Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Άρια Αγάτσα, και ο βιομήχανος κ. Μάριος Νομικός.





Στη φωτό, με τον κ. Γεώργιο Μπίζο, τον Πρέσβη της Σερβίας στη Νότιο Αφρική και τη σύζυγο τού δεύτερου.

1 σχόλιο:

Ιωάννα είπε...

Βροχερό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Εκεί πως είναι οι θερμοκρασίες; Διακρίνω σακάκια και μακριά μανίκια στη παρέα σας και παραξενεύομαι. Βλέπω και ζεστά χαμόγελα και χαίρομαι. Καλή διαμονή εύχομαι!

Υ.Γ μη τυχόν και προλάβατε να ανοίξετε τη βαλίτσα σας; Θυμηθήκατε να βάλετε μέσα τους χαιρετισμούς μου;

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails