© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Cinema in Concert, με την Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας του Μονάχου και τη Χορωδία της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας [1]


Στην ανωτέρω φωτογραφία είναι το Μέγαρο της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, το οποίο αποτυπώσαμε κατά το ταξίδι του ΙΣΚΙΟΥ στο Μόναχο, στις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Όσοι μάς παρακολουθείτε, γνωρίζετε ότι δημιουργήθηκε μια κάποια σχέση με το Κλασικό Τμήμα του κολοσσού αυτού, ούτως ώστε διαρκώς έκτοτε να παρακολουθούμε διαδικτυακώς τα τεκταινόμενα (όσα είναι μάς δυνατόν), θαυμάζοντας τη σημαντική και υποδειγματική δουλειά που γίνεται εκεί, τυπτική πάντως για τα ελληνικά τεκταινόμενα.
Από αυτή την κατόπτευση του BR KLASSIK προέρχεται η σημερινή μας παρουσίαση, η οποία ελπίζουμε να ευχαριστήσει και τους πλέον απαιτητικούς αναγνώστες / θεατές μας!


Στις 24 Ιουνίου 2010 λοιπόν, στο Krone Circus, η Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας του Μονάχου και η Χορωδία της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, υπό τον καλό κι ευγενέστατο μαέστρο Ulf Schirmer, προσέφερε στους φίλους της Κλασικής Μουσικής κάτι πολύ σπουδαίο: Υπό τον τίτλο Cinema in Concert, παρουσίασε Συναυλία, στην οποία περιέλαβε πολύ γνωστούς και αγαπημένους, ποιοτικούς και ως εκ τούτου αλησμόνητους, ήχους του Κινηματογράφου. Τα πλέον φημισμένα ονόματα Μουσικών (John Williams, Ennio Morricone, Howard Shore, Nino Rota κ. ά.), που παρείξαν κορυφαία μελωδήματα για σημαντικές και κλασικές πια ταινίες, παρήλασαν εκείνο το βράδυ, ενθουσιάζοντας το απαιτητικό κοινό της Γερμανίας. 

Εμείς ερανιζόμαστε από το YouTube και δι' αυτού από το BR KLASSIK κάποια μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα και τα παρουσιάζουμε, σε δύο μέρη, επιχειρώντας για πολλοστή φορά να πορευόμαστε μαζί Σας σε δρόμους Ποιότητας αξιοπερπάτητους!










Ακολουθεί το β΄ μέρος της Συναυλίας.

2 σχόλια:

pandriopoulos είπε...

Kαταπληκτική ανάρτηση, αγαπητέ μας Π.Κ.!
Η κινηματογραφική μουσική σε όλο της το μεγαλείο! Κλασική!

P. Kapodistrias είπε...

@ Παναγιώτη Ανδριόπουλε,

Χαίρομαι πολύ ότι σού άρεσε όλο αυτό! Κι εγώ ευχαριστήθηκα, μια και συνδέθηκα (ταις πρεσβείαις σου) με όλη αυτή την υπόθεση!!!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails